پوشش دکوراتیو میکروسمنت از محبوبترین انتخابها است چرا که تقریباً با تمام سطوح سازگاری دارد. ماهیت قطر نازک آن فقط ۲-۳ میلیمتر است، از این رو اصطلاح "میکرو" به طرحهای میکروسمنت داده میشود، اما با وجود این نازکی، انواع میکروسمنت درجه بالایی از استحکام و دوام را دارند. فرآیند تولید انواع میکروسمنت شامل مخلوط کردن سیمان با ماسه و آب است. یک دوغاب صاف ایجاد میکنید که میتوانید آن را در قالبها بریزید (همانند بتن). ماهیت متخلخل متریال میکروسمنت آن را برای ایجاد سطوحی با خواص حرارتی عالی مانند پوشش میکروسمنت ایدهآل میکند. روکشها و بافتهای انواع میکروسمنت سه بعدی دنیایی از احتمالات طراحی را ارائه میدهند و شما را قادر میسازند فضاهای واقعاً منحصربهفرد و فریبنده ایجاد کنید. از سطوح صاف و صیقلی گرفته تا روکشهای بافت دار و طرحدار، ویژگیهای متریال میکروسمنت سه بعدی امکان سفارشیسازی و شخصی سازی را فراهم میکند. از آنجایی که میکروسمنت یک سطح پیوسته را فراهم میکند، نیازی به زیرلایه ندارد (به عبارت دیگر میتوان آن را روی پوششهای موجود به جز پارکت یا کفپوش چوبی اعمال کرد)، غیرلغزنده است و به راحتی نگهداری میشود. در این مقاله، ما به بررسی صفر تا صد اینکه میکروسمنت چیست؟ انواع میکروسمنت و پوشش دکوراتیو میکروسمنت و قیمت میکروسمنت میپردازیم.
تنوع انواع میکروسمنت سه بعدی تحت تأثیر بافتهای انتخابی و لاکها یا درزگیرهای خاص اعمال شده است. این عوامل نقش اساسی در تعیین ظاهر میکروسمنت سه بعدی و احساس نهایی مشتری میکروسمنت دارند.
با توجه به اینکه طرحهای میکروسمنت ذاتا متخلخل است، استفاده از درزگیر یا لاک ضروری است. این نه تنها آن را از آلودگیها محافظت میکند، بلکه تضمین میکند که سطح تصفیه شده در برابر آب مقاوم خواهد بود. طرحهای میکروسمنت سه بعدی، به عنوان یک ماده، طیف گستردهای از پوششها و بافتها را ارائه میدهد. در اینجا برخی از بسیاری از پرداختهای ممکن که میتوانید با میکروسمنت به دست آورید آورده شده است:
برای روکش دیوار مورد استفاده قرار میگیرد. با صیقل دادن سطح پس از گیرش میکروسمنت، برای کسانی که قصد دارند ظاهری براق و امروزی داشته باشند، عالی است.
شبیه به پرداخت صیقلی، اما با پیچ و تاب بیشتر. سطح قبل از پرداخت با استفاده از یک عملیات شیمیایی کهنه میشود و به دیوار جذابیت روستایی بیشتری میبخشد. قیمت هرمتر میکروسمنت صیقلی به نسبت انواع دیگر مقرونبهصرفهتر است.
با ترکیب میکروسیمان با رنگدانهها، میتوانید به یک پوشش رنگی دست پیدا کنید. این رنگ روکش دیوار خواهد بود و هر طبقه یا دیوار را به یک قطعه مرکزی در طرح تزئینی میکروسمنت سه بعدی تبدیل میکند.
سطح براق و مستحکم آن را برای کف، دیوارها و سقف ایده آل میکند. همچنین نگهداری و تمیز کردن آن آسان است. با این حال، درخشش شدید آن ممکن است رنگها و سایر تفاوتهای ظریف را تحت الشعاع قرار دهد. البته قیمت هرمتر میکروسمنت براق به نسبت گرانتر است.
ریزسیمان مات در میان بسیاری از گزینههای پرداخت موجود است. با ظاهر صیقلی و در عین حال کم رنگش شناخته میشود، برای فضاهای مینیمالیستی یا مدرن عالی است. اگر میخواهید به خانه یا کسب و کار خود جلوهای پیچیده بدهید، طرح میکروسمنت سه بعدی مات یک انتخاب عالی است.
برای کسانی که به دنبال یک روکش صاف و ظریف هستند، ساتن راهی است که باید انجام شود. به خاطر ظاهر نرمش در فروش میکروسمنت معروف است. با توجه به ماهیت صیقلی آن، تمیز کردن آن نیز نسبتاً آسان است. طرحهای میکروسمنت ساتن به عنوان یک جایگزین شیک برای روکش های واکس شده یا براق است. یکی از مزایای اصلی آن این است که نیازی به اپیلاسیون یا پولیش مکرر ندارد. همچنین کمتر مستعد لک یا اثر انگشت است. مناسب برای طیف وسیعی از کاربردها، از جمله کف، دیوارها، و میز، محبوبیت زیادی در هر دو محیط تجاری و مسکونی به دست آورده است.
زیبایی مات را حفظ میکند و در عین حال مقاومت در برابر لغزش را تضمین میکند. استفاده از درزگیر پلی اورتان ضد لغزش برای این طرح میکروسمنت ضروری است.
بسیاری از بافتهای دیگر برای فروش میکروسمنت قابل دستیابی هستند. موارد ذکر شده در بالا تنها تعدادی از محبوبترین آنها هستند.
از طریق نمونههای پوشش میکروسمنت، آن را برای مقاومت در برابر لکه، مقاومت در برابر سایش، قوام رنگ و انعطافپذیری مورد آزمایش قرار میدهند.
۱. برای تست مقاومت لکه پوشش میکروسمنت، میتوانید از یک خودکار روغنی برای نوشتن روی طرحهای میکروسمنت استفاده کنید و سپس از یک حلال آلی مانند الکل برای پاک کردن آن استفاده کنید تا آثار باقی مانده و نفوذ لکه را مشاهده کنید.
۲. برای تست مقاومت در برابر سایش، میتوانید از جسمی با وزن یک کیلوگرم برای فشار دادن به یک سانتیمتر مربع از پوشش میکروسمنت استفاده کنید، آن را ده بار به جلو و عقب بمالید و علائم سایش پوشش میکروسمنت را مشاهده کنید.
۳. تست قوام رنگ پوشش میکروسمنت، که میتواند با دستههای مختلف نمونه مقایسه شود. با این حال، به یاد داشته باشید که در هنگام خرید به دلیل روش خاص ارائه سایههای نمایش داده شده بر روی صفحه نمایشگر، علاوه بر این با وضوحهای مختلف)، رنگ واقعی انتخاب شده از نمودار رنگ ممکن است با رنگ طرح میکروسمنت روی نمونه متفاوت باشد. علاوه بر این ظاهر نهایی طرح میکروسمنت، به روشنایی در اتاق نیز بستگی دارد. با توجه به این موارد بهتر است یک نمونه بزرگ تهیه کنید، به عنوان مثال 1 متر در 1 متر، و ببینید که در اتاق مورد نظر چگونه به نظر میرسد.
۴. برای تست انعطافپذیری پوشش میکروسمنت، میتوانید ریزسیمان را روی کارت یا کاغذ پلاستیکی بتراشید و سپس کارت یا کاغذ را پس از خشک شدن خم کنید تا مشاهده کنید که آیا ترک خورده است یا پوسته شده است. این یکی از تستهای پرتکرار قبل از فروش میکروسمنت است.
این مرحله شامل کلیه فعالیتهای اولیه مورد نیاز برای نصب یکی از طرحهای میکروسمنت است که اساساً مبتنی بر تمیز کردن سطحی است که قرار است پوشش داده شود، به همین دلیل، گرد و غبار و سایر مواد به طور کلی باید حذف شوند، (مانند چربیها و روغنها). اندازهگیری رطوبت کفپوش، بررسی وجود آب و تضمین قطعی خشک بودن سطح ضروری است. یکی از جزئیات مربوطه مرحله این است که ریزسیمان یک ماده غیر همسطح است، بنابراین توصیه میشود صافی کفپوش مورد پوشش را بررسی کنید. ضروری است که سطح تکیه گاه تراز باشد.
این مرحله اوج فعالیتهای تهویه بر روی سطح تکیهگاه است که شامل اعمال یک لایه چسب بر روی سطح است که بعداً با مش فایبرگلاس همراه خواهد شد. لایه چسب که به عنوان پل پیوند نیز شناخته میشود، یک مایع مصنوعی است که برای افزایش جذب سطوح سرامیکی و تقویت پوشش میکروسمنت استفاده میشود. مش مسئول ایجاد کشش بیشتر، از بین بردن تغییر شکلها و افزایش مقاومت در برابر ترک است.
پس از اتمام فعالیتهای مقدماتی، نوبت به اولین کاربرد میکروسمنت میرسد که باید به طور مساوی با تجهیزات مناسب (مله فلزی) در سراسر سطح پخش شود. در این مرحله ۲ لایه از مخلوط اعمال میشود که برای رسیدن به یک لایه نازک نیاز به سنباده مداوم دارد.
مشابه فاز قبلی، این شامل قرار دادن ۲ لایه یکنواخت میکروسمنت است، با این تفاوت که برای توزیع مخلوط از ماله لاستیکی استفاده میشود. همچنین ضخامت این لایهها باید به میزان قابل توجهی ضخیمتر از لایه قبلی باشد.
در نهایت، لازم است از یک درزگیر استفاده شود که مانع اصلی محافظ در برابر سایش است و همچنین لایهای است که ضد آب است. معمولاً از ۲ لایه درزگیر پلی اورتان در دمای بین 10 تا 30 درجه سانتی گراد در این مرحله استفاده میشود.
هم میکروسمنت و هم کاشی کاربردهای گستردهای دارند و در پروژههای ساختمانی اعم از مسکونی و تجاری استفاده میشوند. د ادامه به بررسی و مقایسه جنبههای مختلف مزایای میکروسمنت و کاشی از نظر دوام و طول عمر، قیمت میکروسمنت و کاشی، نگهداری، زیبایی و ظرافت و عوامل دیگر میپردازیم.
از مزایای میکروسمنت این است که، بادوام هستند و در برابر سایش و پارگی زیاد مقاومت میکنند.کاشیها تحت فشار شدید، مانند یخچال، بیشتر مستعد ترک خوردن هستند. کاشیها نیز در برابر سایش و پارگی آسیبپذیر هستند. از مزایای میکروسمنت ضد آب بودن آن است و هیچ اتصالی در بازسازی میکروسمنت وجود ندارد بنابراین سطح آن صاف است. از سوی دیگر، کاشیها دارای اتصالات متعدد و فاقد سطح صاف هستند. در ابتدا، کف کاشیها نیز ضد آب هستند، اما با گذشت زمان، آب تمایل دارد به درزهای کاشی نفوذ کند و به کف آسیب برساند. بنابراین مزایای میکروسمنت کاشی را در دوام و طول عمر شکست میدهد.
انواع مختلفی از کاشیها در بازار موجود است و قیمت آنها به دلیل طرح، کیفیت و ساختار متفاوت است. قیمت میکروسمنت به اندازه هزینههای کاشی متفاوت نیست، بنابراین قیمت میکروسمنت و کاشی میتواند یکی از مهمترین تفاوتهای بین این دو نوع باشد. فروش میکروسمنت بسیار ارزانتر از کاشی است. همچنین باید قیمت میکروسمنت برای نصب و کاشی را نیز در نظر داشته باشیم. هزینه نصب میکروسمنت بسیار کمتر از کاشی است. کاشیها در طول فرآیند نصب نیاز به مراقبت و تخصص بیشتری دارند.
نگهداری و تمیز کردن آسان از مزایای میکروسمنت است. نگهداری و تمیز کردن کاشیها نیز خیلی سخت نیست، اما با گذشت زمان، رنگ کاشیها به دلیل تمیز کردن بیش از حد و استفاده از مواد تمیزکننده، کم رنگ میشوند. مشکل دیگر کاشیها این است که گرد و غبار و سایر ذرات تمایل دارند بین درزهای کاشی بچسبند و با گذشت زمان، تمیز کردن درست آنها تقریباً غیرممکن میشود. از مزایای میکروسمنت این است، که میتوانید از هر نوع پاککننده ملایمی برای پاککردن کفهایش، بهعلاوه کمی جاروبرقی، جارو کردن و گردگیری کفهای سخت استفاده کنید. بنابراین، از نظر نگهداری، مزایای میکروسمنت بسیار بهتر از کاشی است.
هر دو کاشی و میکروسمنت زیبایی و ظرافت را ارائه میدهند. از مزایای میکروسمنت قابلیت طراحی سفارشی آن است. از نظر رنگ، تکمیل و ظاهر، میکروسمنت کاملاً بر اساس ترجیحات مالک ملک است. کاشیها همچنین طیف رنگی و گزینههای مختلفی را ارائه میدهند، اما کاشیها فاقد سفارشیسازی و گزینههای جذاب موجود در میکروسمنت هستند.
از مزایای میکروسمنت این است که کفپوشهایی که ضخامت بین 2 تا 3 میلی متر دارد ارائه میدهند و این موضوع آن را بسیار سبک میکند. از طرفی کاشیها سنگین هستند و فضای بیشتری را اشغال میکنند و ظاهری حجیم دارند. از مزایای میکروسمنت قدرت اتصال پلیمری قوی در مخلوطهایش است که باعث میشود که پوشش تقریباً روی هر سطح موجود اعمال شود.
اشتباهات رایج در نصب میکروسمنت که منجر به افزایش قیمت اجرای میکروسمنت میشوند.
میکروسیمنت باید به خوبی خشک شود تا مواد سخت شوند و خواص مکانیکی خود را به دست آورند. یکی از اشتباهات بزرگ این است که فکر میکنیم هر چه لایه ضخیمتر باشد، بهتر است. این کاملا غلط است، زیرا میتواند باعث شود که خوب خشک نشود و پایه آن نرم شود.
دمای مطلوب برای کار با سیستم میکروسمنت 15-25 درجه سانتیگراد است. خارج از این محدوده، ممکن است مشکلاتی به وجود بیاید. در گرمای تابستان، زمانی که دما به +30 درجه سانتیگراد میرسد، مواد خیلی سریع به هم میچسبند، حتی میتوانند درست پس از مخلوط کردن و قبل از اعمال بر روی دیوار، به نوبه خود در دمای بسیار پایین بچسبند، میکروسیمان به هیچ وجه چسبانده نمیشود و یا فرآیند باندینگ بسیار طولانی خواهد بود. به همین دلیل بهتر است کارها را تا مساعد شدن شرایط جوی به تعویق بیندازید و در صورت ممکن از ترفندهای زیر استفاده کنید:
رنگدانه مایع موجود در کیت سیستم میکروسمنت باید کاملاً با پلیمر مخلوط شود و تنها پس از آن باید جرم خشک اضافه شود. اختلاط دقیق رنگدانه برای به دست آوردن رنگ یکنواخت بسیار مهم است، در غیر این صورت رگههای تیره مانند تصاویر روی دیوار ظاهر میشوند.
قبل از اجرای لایه مواد لازم است مقدار مناسبی از میکروسمنت تهیه شود، به طوری که برای کل سطح مدنظر کافی باشد. اگر مواد شما کم است و آن را درست میکنید، این خطر زیاد است که قسمتی که قرار است ساخته شود سایه متفاوتی نسبت به مخلوط قبلی داشته باشد، که لزوماً برای فروش میکروسمنت مورد قبول نخواهد بود و درنهایت باعث افزایش قیمت اجرای میکروسمنت خواهد شد.
یکی از اشتباهات رایج در ساخت یا فروش میکروسمنت عدم توجه به تمیزی و نظم در محل ساخت و ساز است. این موضوع در نهایت باعث دوباره کاری و افزایش قیمت اجرای میکروسمنت خواهد شد. استفاده از ابزارهای کثیف (مثلاً ماله با مواد خشک شده) منجر به ایجاد بافت نامناسب بر روی سطح میشود، زبالهها و گرد و غبار تصفیه نشده روی زمین و دیوار در حین آب بندی مینشیند و استفاده از غلتکهای رنگ ارزان یا قدیمی برای آببندی منجر به خراب شدن الیاف میشود. اثر وقتی به سازماندهی ضعیف کلی کار اضافه میکنیم، برای مثال، سفارش مواد برای لحظه آخر فقط یک دستور برای فاجعه در نصب میکروسمنت است.
هنگام در نظر گرفتن قیمت میکروسمنت، چندین فاکتور اساسی مطرح میشود:
۱ـ وضعیت سطح و آماده سازی: وضعیت فعلی سطح تأثیر زیادی بر قیمت میکروسمنت میگذارد. سطوح خراب نیاز به آماده سازی بیشتری دارد که می تواند هزینه زیرسازی میکروسمنت را افزایش دهد.
۲ـ پیچیدگی کار: فرآیند درخواست بر اساس پیچیدگی منطقه موردنظر متفاوت است. به عنوان مثال، هزینه نصب و فروش میکروسمنت یک سطح صاف با قیمت میکروسمنت یک راه پله یا استخر متفاوت است.
۳ـ انتخاب رنگ و طرح در فروش میکروسمنت: انتخاب رنگهای متنوع یا میکروسمنت سه بعدی دقیق میتواند ساعات کار را افزایش دهد و متعاقباً بر قیمت میکروسمنت تمام شده تأثیر بگذارد.
۴ـ کل مساحت تحت پوشش: به طور معمول، قیمت هرمتر میکروسمنت ممکن است برای مناطق بزرگتر به دلیل کارایی کار و مواد کاهش یابد، در تضاد با فضاهای کوچکتر قیمت میکروسمنت بیشتر است.
۵ـ حرفهای بودن و تخصص: سطح مهارت افراد حرفهای در استفاده از میکروسمنت بسیار مهم است. در حالی که کارشناسان با تجربه نتایج درجه یک را تضمین میکنند، خدمات آنها در نصب و فروش میکروسمنت ممکن است گرانتر باشد.
۶ـ کیفیت مواد: قیمت هرمتر میکروسمنت با کیفیت و عیار بالا گران است، اما ماندگاری و کیفیت بالا را تضمین میکند.
گنجاندن این بینشها در فرآیند تصمیمگیری شما میتواند به درک عوامل دخیل در قیمت هرمتر میکروسمنت کمک کند.
وقتی به دنیای تزئینات داخلی و خارجی میپردازیم، نمیتوان هزینههای مواد مختلف را با هم مقایسه کرد. کاشی، چوب و سایر مواد سنتی سالهاست که مورد استفاده قرار گرفتهاند. با این حال، میکروسمنت به عنوان یک مدعی قوی اخیراً ظاهر شده است. نه تنها جذابیت زیباییشناسی منحصر به فردی را ارائه میدهد، بلکه هنگامی که طول عمر، زیرسازی میکروسمنت و نگهداری و مزایای میکروسمنت را در نظر بگیرید، اغلب قیمت هرمتر میکروسمنت مقرونبهصرفه و کارآمد است.
مواد سنتی، در حالی که سالها روی آنها کار شده است، با مجموعهای از چالشها همراه هستند. حذف سطوح موجود، فرآیندهای نصب و راهاندازی زمانبر و پرداختهای اغلب قدیمی میتوانند بازدارنده باشند. در مقایسه مزایای میکروسمنت بر رقبای خود غلبه میکند. بدون نیاز به زیرسازی میکروسمنت شدید، فرآیند اعمال به طور قابل توجهی سریعتر می شود. علاوه بر این، پرداخت براق و مدرنی که طرحهای میکروسمنت ارائه میدهد با مواد معمولی به سختی به دست می آید. این ظاهر بدون درز، همراه با دوام آن، با توجه به قیمت هرمتر میکروسمنت آن را به عنوان یک انتخاب ارجح نسبت به مواد سنتی قرار می دهد.
آیا پوشش دکوراتیو میکروسمنت به راحتی تمیز میشود؟
بله، تمیز کردن و نگهداری متریال میکروسمنت بسیار آسان است. تنها چیزی که نیاز دارید، موپهای میکروفیبر و مایع تمیز کننده خنثی pH است. اگر به طور منظم از یک ماپ میکروفیبر به صورت خشک استفاده کنید، مقدار زیادی گرد و غبار و زباله را از پوشش دکوراتیو میکروسمنت خود پاک خواهید کرد.
آیا میکروسمنت ضد آب است؟
متأسفانه صنعت ساخت و ساز برای فروش میکروسمنت سابقه استفاده تبلیغاتی از «ضد آب» و «مقاوم در برابر آب» را دارد که بسیار گمراه کننده است و فقط و فقط برای به دست آوردن فروش میکروسمنت بیشتر استفاده میشود. بنابراین وقتی میخوانید که متریال میکروسمنت برندی بتن ضد آب است، منظور آنها در واقع این است که پوشش دکوراتیو میکروسمنت در برابر آب مقاوم هستند.
ترکیبات پلیمری موجود در متریال میکروسمنت و نحوهی زیرسازی میکروسمنت شانس تخلخل آنها را تا حد زیادی کاهش میدهند. سیمان ذاتاً پس از پخت در برابر آب مقاوم است، متریال میکروسمنت پلیمری این خواص طبیعی را نیز تقویت میکنند. تا زمانی که زیرسازی میکروسمنت خود را به درستی نصب کنید و مطابق با توصیههای سازنده نگهداری کنید، سالها کفپوش زیبا و بدون دردسر خواهید داشت. این ویژگی هیچ تأثیری بر قیمت اجرای میکروسمنت نخواهد داشت.
آیا میکروسمنت ترک خواهد خورد؟
توجه به این نکته مهم است که پوشش دکوراتیو میکروسمنت اگرچه بسیار نازک هستند، اما فوقالعاده سخت و مقاوم در برابر فرورفتگی و ترک هستند، اما این بدان معنا نیست که نمیتوان هیچ فرورفتگی بر روی طرح میکروسمنت کرد. به عنوان مثال، کارت بازی را در دست بگیرید، می توانید آزادانه کارت را با انگشتان خود خم کنید. اما همان کارت را روی یک میز قرار دهید و دیگر نمی توانید کارت را خم کنید یا فرو کنید. روی میز سخت و سفت است و کارت اکنون با آن مطابقت دارد. اگردر قسمتی از طرح میکروسمنت فرورفتگی باشد، اولین چیزی که باید بررسی کنید دمای گرمایش از کف است. گرما تمام پلیمرها را نرم میکند و به همین دلیل باید از دماهای بالا اجتناب کرد.
بهترین زمان برای نصب میکروسمنت چه زمانی است؟
استفاده از محصول در محیطی بین ۱۰ تا ۳۰ درجه سانتیگراد بسیار مهم است که در شرایط آب و هوایی محکم و خشک و بدون عوارض ناشی از وزش زباله در سطح باشد.
چه مدت طول میکشد تا انواع میکروسمنت نصب شود؟
نصب یک میکروسمنت بین دو تا پنج روز طول میکشد. بازهی نصب میتواند بر قیمت اجرای میکروسمنت مؤثر باشد.
آیا میتوان سیمان را روی کف پارکت گذاشت؟
بهتر است عرشه پارکت را دقیقاً مانند چوب جدا کنید زیرا از موادی هستند که صفحات آنها میتوانند متسع شوند و حرکاتی ایجاد کنند که باعث ایجاد ترک در طرح میکروسمنت میشود. رعایت این نکته باعث افزایش قیمت اجرای میکروسمنت ولی دوام میکروسمنت سه بعدی یا انواع دیگر شما خواهد شد. با درک اینکه میکروسمنت چیست به ضرورت برداشتن پارکت پی خواهید برد.
آیا برای زیرسازی میکروسمنت باید از مش استفاده کنیم؟
به عنوان یک قاعده کلی، متخصصان توصیه میکنند هنگام نصب انواع میکروسمنت، برای پایداری بیشتر تکیه گاه جدید و جلوگیری از تنشهایی که می تواند باعث ایجاد ترک شود، از مش استفاده کنید، به خصوص در نصب میکروسمنت برای کف. با این حال، این یک قانون ریاضی نیست، استثناهایی وجود دارد. برخی از متریال میکروسمنت وجود دارند نیازی به بهکارگیری مش ندارند. استفاده از مش تأثیری در قیمت اجرای میکروسمنت ندارد.
آیا نصب میکروسمنت سه بعدی در فضای باز قابل اجرا است؟
البته. زیرسازی میکروسمنت سه بعدی و تمام انواع میکروسمنت در برابر اشعه UV، باران، ترافیک زیاد و سایش مقاوم است. البته قیمت اجرای میکروسمنت با توجه به پیچیدگی منطقه مدنظر متغیر است.
میکروسمنت روی چه سطوحی قابل اجراست؟
امیکروسمنت سه بعدی و انواع دیگر بسیار تطبیقپذیر است و زیرسازی میکروسمنت را میتوان آن را روی طیف وسیعی از سطوح اعمال کرد. این شامل ملات سیمان، ملات خود تراز، ترازو، مرمر، کاشی و گچ است، اما محدود به آن نمیشود.البته قیمت اجرای میکروسمنت متغیر است ولی این انعطاف پذیری امکان طراحی بسیاری را فراهم میکند و میکروسمنت را به یک انتخاب محبوب برای بازسازی و ساخت و سازهای جدید تبدیل میکند.
چه نکاتی در زیرسازی میکروسمنت باید رعایت شوند؟
متریال میکروسمنت را فقط میتوان روی بستری با حداقل مقاومت فشاری 25N/mm2 و مقاومت کششی 1.5N/mm2 نصب کرد.
پوشش میکروسمنت هم در بالا و هم در زیر ضد آب است، بنابراین تا زمانی که بستر کمتر از 10٪ رطوبت باشد، میتوان آن را اعمال کرد.