آیا از طراحی قدیمی داخل خانه خود خسته شدهاید؟ اگر میخواهید رنگوآب تازهای به فضای داخلی بدهید و دکوراسیون خانه را مدرن کنید، میکروسمنت فضای داخلی یکی از بهترین گزینهها است. میکروسمنت، آخرین مد در طراحی داخلی است که ظاهری یکپارچه و امروزی را به فضا میدهد. به دلیل تطبیقپذیری و دوام، میکروسمنت را میتوان بر روی هر سطحی اعمال کرد تا طراحی داخلی را کاملا مدرن، یکپارچه و شیک کند. فرقی نمیکند یک پرداخت صاف و صیقلی را بخواهید و یا پنیتهکاری و طرحهای قدیمی را ترجیح دهید، در هر حال میکروسمنت در طراحی داخلی میتواند همه خواستههای شما را پوشش دهد.
وقت آن است که با رنگ و کاغذ دیواری سنتی خداحافظی کنید و به آینده طراحی داخلی سلام کنید!
میکروسمنت نوعی پوشش بر پایه سیمان است که برای ایجاد یک روکش صاف و بدون درز بر روی دیوارها، کف و سایر سطوح استفاده میشود. این ماده از مخلوطی از سیمان، پلیمرها و سایر مواد افزودنی تشکیل شده است که هر کدام خواص منحصربهفردی به آن میبخشند.
میکروسمنت در طراحی داخلی بهدلیل تطبیقپذیری و زیبایی مدرن، بهطور فزایندهای محبوب شده است. میتوان آن را روی سطوح مختلف مانند بتن، چوب، کاشی و حتی میز و صندلی اعمال کرد و فضای داخلی را کاملا دگرگون ساخت. میکروسمنت فضای داخلی را میتوان از نظر رنگ، بافت و پرداخت سفارشی کرده و با طیف گستردهای از سبکهایِ طراحی هماهنگ ساخت.
میکروسمنت در طراحی داخلی، ظاهری معاصر و مینیمال را ارائه میدهد که در خانههای مدرن و فضاهای تجاری بسیار مورد توجه است. میتوان از آن برای ایجاد سطوح براق با پرداخت صیقلی با حسی مشابه با سنگ مرمر استفاده کرد. همچنین، میتوان آن را مات و دارای بافت، طراحی کرد تا ظاهری قدیمی و یا کلاسیک را القا کند. میکروسمنت همچنین، میتواند با مواد دیگری مانند چوب یا فلز ترکیب شود تا بافتها و تضادهای جالبی ایجاد کند.
میکروسمنت بهدلیل دوام و چندکاره بودن برای قسمتهای مختلف داخل ساختمان مناسب است. در اینجا چند نمونه از کاربردهای میکروسمنت در طراحی داخلی آورده شده است.
1. کفپوش: میکروسمنت معمولاً بهعنوان کفپوش در مناطق پرتردد مانند آشپزخانه، حمام و اتاقنشیمن استفاده میشود. مقاومت در برابر ترک، لکه و نفوذ آب، استفاده از آن را برای این فضاها ایدهآل میکند.
2. دیوارها: میکروسمنت را میتوان هم روی دیوارهای داخلی و هم روی دیوارهای خارجی اعمال کرد. میکروسمنت فضای داخلی معمولاً در حمام، دیوار دوش و دیوارهای خاص در مناطق نشیمن استفاده میشود.
3. کانتر: از میکروسمنت فضای داخلی میتوان برای ایجاد کانترهای شیک و بادوام در آشپزخانه و حمام استفاده کرد. مقاومت این ماده در برابر لکهها و نفوذ آب، آن را به گزینهای کاربردی برای این مناطق تبدیل میکند.
4. پلهها: میکروسمنت فضای داخلی را میتوان روی پلهها اعمال کرد تا ظاهری براق و امروزی پیدا کنند. این مدل پله، یک انتخاب محبوب برای املاک مسکونی و تجاری است.
5. میز، صندلی، کنسول و....: میکروسمنت فضای داخلی را میتوان روی قطعاتی مانند میز نهارخوری، عسلی و کابینت اعمال کرد تا شکل ظاهری آنها متفاوت و مدرن شود. با این روش میتوان وسایل قدیمی را بازسازی کرد و ظاهری زیبا به آنها داد.
بهطور کلی، میکروسمنت در طراحی داخلی برای قسمتهای مختلف خانه از جمله نشیمن، پذیرایی، آشپزخانه و حمام مناسب است. با استفاده از این ماده میتوانید طراحی داخلی خود را بهشکل کامل عوض کرده و هر قسمت از آن را با رنگ و بافت جدیدی طراحی کنید.
برای استفاده از میکروسمنت در طراحی داخلی، لازم است با انواع مختلف آن آشنا شوید.
استفاده از میکروسمنت در طراحی داخلی مزایای متعددی دارد. برخی از این مزایا بهشرح زیر هستند:
برای اعمال این ماده روی سطوح مختلف لازم است مراحل زیر را دنبال کنید. این نکته را در نظر بگیرید که بهتر است برای اعمال میکروسیمان روی وسایل مختلف از یک فرد باتجربه یا اپراتور شرکتی کمک بگیرید.
همانطور که ذکر شد، میکروسمنت در طرحها و رنگهای مختلف موجود است. لازم به ذکر است که برخی از طرحها نیاز به نوع خاصی از محصول دارند، اما سایرین تنها به دلیل پرداخت متفاوت، شکل جدیدی پیدا میکنند. برخی از طرحها و پرداختهای متداول عبارتند از:
در مورد رنگها، میکروسمنت در انواع متفاوتی از رنگها تولید میشود. خاکستری، سفید، بژ، سیاه و حتی رنگهای شاد مانند آبی یا قرمز موجود هستند. شما میتوانید انواع مختلف میکروسمنت در طراحی داخلی را از همین سایت خریداری کنید.